Saznajte zašto Boxspring kreveti nude najudobniji odmor

Saznajte zašto Boxspring kreveti nude najudobniji odmor

Boxspring američki kreveti (American beds) počeli su se proizvoditi u Sjevernoj Americi već u 19. stoljeću. U Europu su stigli nešto kasnije i odmah stekli status najudobnijih kreveta. Dok su nekada bili dostupni samo u najluksuznijim hotelima, danas na njima možete spavati i u vlastitoj spavaćoj sobi.

Američke krevete karakterizira visoka površina za spavanje, što posebno cijene starije osobe i osobe s poteškoćama u kretanju.

Naravno, mogu ga imati i klasični kreveti. Samo posegnite za višim okvirom, koji možete nadopuniti višim madracem. Na prvi pogled nije moguće razlikovati klasične visoke krevete od američkih kreveta. No, ako uđete dublje i počnete ispitivati ​​konstrukciju oba kreveta, vidjet ćete da je izgled možda jedino što spaja klasične visoke krevete i američke krevete.

Dok kod klasičnog okvira kreveta morate odabrati madrac i odgovarajuću letvičastu podnicu, kod box spring kreveta birate samo madrac ili vrhunski tanki nadmadrac.

Boxspring baza kreveta sastoji se od opružne bonnel jezgre u sredini kreveta, okvira izrađenog od kombinacije punog drveta i iverice, sve dodatno obloženo PU pjenom i tapeciranim slojem štof tkanine. Prednost opružne bonnel jezgre u krevetu kao podloge za madrac je u tome što zajedno s madracem može najtočnije odgovoriti na opterećenje koje na madrac stavlja osoba koja spava. Dok spavate ništa vas ne pritišće pa ne morate tako često mijenjati položaj spavanja kao kod kreveta s letvičastom podnicom. Tako se osigurava miran i udoban san. Ne treba zaboraviti niti izvrsnu cirkulaciju zraka i učinkovitu kontrolu vlažnosti koju pruža opružna baza. Ne pregrijavate se dok spavate, a zahvaljujući cirkulaciji zraka vlaga se uklanja iz madraca. Time se eliminira pojava mikroba i plijesni.

Želite li američki odnosno boxspring krevet za udobnost spavanja? Izaberite i glavni madrac za spavanje.

Madrac za spavanje postavlja se na bazu Boxspring kreveta. Ovaj madrac odabirate na temelju svojih navika spavanja ili eventualno zdravstvenih problema. Možete odabrati madrac s džepićastom opružnom jezgrom ili preferirati madrace od udobne pjene i prirodnih materijala. Najudobniji madraci su takozvani zonski madraci. Madrac je podijeljen u nekoliko zona. Svaka zona ima tvrdoću koja odgovara određenom dijelu tijela. Na primjer, područje ramena je mekše od područja kukova. Kombinacijom različitih tvrdoća, madrac održava vašu kralježnicu u zdravom položaju tijekom spavanja.

Madrac Master Memory 27 cm

Nadmadrac

Korištenje nadmadraca nije nužno, ali ako želite doživjeti zaista ugodan san, postavite ga dodatno na glavni madrac.Nadmadrac je madrac visine 4 do 6 cm koji može biti mekši (od memory pjene) ili nešto tvrđi (PU pjena).Tako može prilagoditi ukupnu tvrdoću madraca.Osim ugodnijeg odmora u krevetu, nadmadrac štiti glavni madrac od prljavštine i prašine i povećava higijenu cijelog kreveta.

Glavne prednosti visokih američkih boxpsring kreveta

Ako se još uvijek dvoumite između klasičnog drvenog ili s letvičastom podnicom kreveta i boxspring kreveta, saznajte koje prednosti vam može pružiti visoki američki boxspring krevet.

Trostruki sustav madraca savršeno prati vaše tijelo

Zahvaljujući ukupno 3 madraca u krevetu (bonnel opruge u podlozi, madrac za spavanje i nadmadrac), doživjet ćete najbolju udobnost prilikom spavanja i odmora.

Elastični slojevi rade zajedno kako bi savršeno pratili konture vašeg tijela. Osim toga, uravnotežuju pritisak koji se vrši na madrac, tako da ujutro ustajete bez bolova u leđima, vratu ili zglobovima.

Visoka površina kreveta za udobno ustajanje i ležanje

Postoji razlog zašto se američki kreveti često nazivaju visokim.

Za razliku od tradicionalnih kreveta, koji imaju površinu za spavanje od približno 50 cm od tla, luksuzni američki kreveti mogu se pohvaliti površinom za spavanje od 60 do 70 cm. Konačna visina je u vašim rukama jer na nju utječe visina madraca. Zašto je udobno imati krevet s visokom površinom? Lako se ustaje iz kreveta. Visoko ste nad Ne smeta vam propuh s tla. Manja mogućnost dodira s prašinom.

 

Dizajnirano uzglavlje poboljšava atmosferu svake spavaće sobe

Visoko tapecirano uzglavlje nedvojbeno je neizostavan dio luksuznih boxspring kreveta. Izrađujemo visoke boxspring krevete po narudžbi i mjeri, tako da osim boje i vrste tkanine, možete birati i vrstu uzglavlja. Uzglavlje je dio kreveta ne samo iz estetskih, već i iz praktičnih razloga. Štiti vas od hladnoće sa zida, omogućuje vam da se osjećate sigurnije u krevetu i prije svega služi kao udoban oslonac prilikom čitanja knjige, gledanja filma ili razgovora s partnerom.

Uzglavlje može biti zakvačeno na krevet ili izrađeno kao zidni panel

 

Izradite luksuzni američki boxspring krevet po mjeri

Naša tvrtka izradit će vam krevet točno prema vašim željama.

Kreveti se izrađuju u klasičnoj dimenziji 180 × 200 cm, ali bez problema se mogu izraditi i druge dimenzije. Visoki američki boxspring kreveti nemaju skladišni prostor. Dio gdje se nalazi spremište u običnim ležajevima ispunjen je bonnel oprugama. Međutim, možemo vam ponuditi krevet po mjeri koji kombinira udobnost usporedivu s bonnel oprugama i prostorom za pohranu (Krevet Adonis).

 

Ne pravite kompromise po pitanju sna.

Spavajte na najudobnijim krevetima na današnjem tržištu. Spavajte na luksuznom američkom boxspring krevetu.