Tvrtka Hever specijalizirana je u opremanju hotelsko-apartmanskih objekata, luksuznih vila i svih drugih turističkih objekata te je Vaš partner u kompleksnom ili djelomičnom opremanju posebice hotelskim boxspring krevetima, madracima te kompletnim posteljnim i kupaonskim programom, dekorativnim asortimanom i hotelskom kozmetikom. Više o ovom dijelu asortimana možete pogledati i na našoj web stranici www.opremanje.com.

Ova web trgovina je namjenjenja kako fizičkim (invidivualnim) tako i pravnim osobama.

Madraci predstavljeni u ovoj web trgovini su vrhunski izrađeni madraci najmodernijim tehnologijama te od visokokvalitetnih materijala i namijenjeni svim individulanim osobama koji žele ugodan, relaksirajući i zdravi san odnosno svi oni koji se žele ujutro probuditi odmorni i naspavani zasigurno će naći iz široke ponude odgovarajući madrac za sebe. Svi madraci imaju antibakterijsku navlaku, skidivu i perivu te ugodnu i meku u dodiru.

CERTIFIKATI

Materijali koji se koriste u proizvodnji madraca potječu od odabranih i renomiranih proizvođača iz Švicarske, Austrije, Italije, Njemačke i Slovačke.

Materijali za proizvodnju madraca testirani su za:
– higijenska i toksikološka svojstva od strane Institute of Preventive and Clinical Medicine iz Bratislave
– kemijski sadržaj formaldehid, lake metale i pH vodenu ekstrakciju u laboratoriju VÚTCH – CHEMITEX u Slovačkoj.

Madraci od bonnel i džepićaste opružne jezgre testirani su u cijelosti za:
– mehanička svojstva (početna mekoća, potpune deformacije i izdržljivost)

U svojem radu težimo uvijek ka vrhunskoj kvaliteti i profesionalizmu te da naše rješenje bude dugoročno i funkcionalno. Stoga, s povjerenjem stojimo na usluzi svim našim stalnim i budućim klijentima.