POKLON BON zoom

Hover

POKLON BON
Full Screen

Poklon bon

30,00 100,00 

Poklonite dragoj osobi bon da izabere nešto za svoj dom!

Na brz i jednostavan način razveselite dragu osobu ako niste niste sigurni što biste joj poklonili. Izaberite poklon bon vrijednosti 30€, 50€ ili 100€ i riješite se dileme. Nadamo se da će iz širokog asortimana proizvoda, osoba pronaći nešto po vlastitom izboru i željama.
Iskoristivo 12 mjeseci od izvršene kupnje.

Izaberi sliku poklon kartice

Postavite iznos

Podaci o dostavi

INFORMACIJE O PRIMATELJU
VAŠI PODACI
Kategorija:
 • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
 • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Kako iskoristiti poklon bon

Po odabiru vrijednosti i izvršenoj kupnji odnosno uplati, zaprimiti će te e-mail poklon bon s kupon kodom koji se treba upisati pri narudžbi i na takav način platiti kupnju ili umanjiti ukupan iznos kupnje (narudžbe). Odnosno poklon bon s kupon kodom će te moći pokloniti dragoj Vam osobi. Možete u napomenu pri kupnji unijeti ime i prezime osobe kome je bon namijenjen, ali nije obavezno. Osobi kojoj predate kupon kod ta osoba isključivo može koristiti bon koji je jednokratan.

Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac, a moguće ga je iskoristiti isključivo u našem webshopu www.hever.eu u roku od 12 mjeseci od izvršene kupnje bona. Na samom bonu vidljiva je iskoristivost bona, a po proteku roka iskoristivosti, nije moguće tražiti povrat novca za neiskorišteni iznos.

Poklonite dragoj osobi bon da izabere nešto za svoj dom!


  Popust na metodu plaćanja
  Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

  Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

  Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d

  Možda će vam se također svidjeti…