Madrac Dalia 25 cm zoom

Hover

Madrac Dalia Plus zoom

Hover

Dalia Plus zoom

Hover

dalia p zoom

Hover

Madrac Dalia Plus s navlakom Q zoom

Hover

Navlaka Q Dry Soft zoom

Hover

Madrac Dalia 25 cm
Madrac Dalia Plus
Dalia Plus
dalia p
Madrac Dalia Plus s navlakom Q
Navlaka Q Dry Soft
Full Screen

Madrac Dalia plus 25 cm

već od 320,00 

Madrac Dalia plus 25 cm

Džepićasta opružna jezgra ojačana visokoelastičnom pjenom memory i PU

Za opremanja hotelskih objekata, molimo Vas za kontakt na hever@opremanje.com

Proizvodnja: BiH

Madraci na lageru

već od 320,00 

Veličina
This option is required
200x80 200x90 200x160 200x180
Clear selection
SKU: N/A Kategorije: , , , ,
 • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
 • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Madrac Dalia plus

Visina madraca: 25 cm

Madrac Dalia plus je najpopularniji madrac jer je njegov naglasak na udobnosti i izdržljivosti. Dalia Plus ima jezgru formiranu od ojačanih džepićastih opruga u kombinaciji s memory pjenom s jedne i PU pjene pojačane tvrdoće s druge strane. Sa mogućnošću okretanja jezgre na odgovarajuću stranu spavanja, ovaj prilagodljivi madrac s izuzetno kvalitetnom navlakom na bazi Q-Dry&Soft tretmana, će biti omiljeno mjesto za odmor, jer ga u potpunosti možete prilagoditi Vašim potrebama. Ukupne je visine 25 cm.

Džepićaste opruge u džepićima su savršeniji oblik opruga u odnosu na bonnell klasičnu jezgru te su za razliku od njega sve nezavisne. Svaka je posebno upakirana i međusobno ušivena za drugu te pojedinačno reagira na pritisak. Time je omogućeno da prilikom pritiska na jednu oprugu, ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. Tako se postiže izuzetno velika fleksibilnost madraca i jednako prilagođavanje svakom položaju tijela tokom ležanja. S obzirom na to da se zdrav čovjek tokom noći okrene i do 60 puta, pravovremeno reagiranje džepića na svaki pokret tijela je od velike važnosti za kvalitetan san. U jednom kvadratnom metru jezgra madraca Olea ima 255 džepića i opruge koje čine jedan džepić su debljine 2,0 mm. Gornji sloj madraca služi za poboljšanje udobnosti za one koji preferiraju mekše podloge za spavanje.

Memory pjena drži Vaše tijelo u pravilnom položaju oslobađajući ga od pritiska i rezultirajući poboljšanjem cirkulacije. Kada ležimo na podlozi od memory pjene, zrak se pomiče kroz susjedne ćelije toliko koliko je potrebno da pjena poprimi obrise kontura tijela i prilagodi mu se na njemu jedinstven način, istovremeno mu osiguravajući potrebnu potporu bez nepotrebnog pritiska. Memory pjena poboljšava cirkulaciju krvi tokom sna, osigurava senzacionalan osjećaj bestežinskog stanja te spokojan san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja.

Ova strana madraca je mekanija strana.

Navlaka Q-Dry&Soft ljeto – zima

Kao dodatna vrijednost ovog madraca ističe se navlaka sa ljeto-zima stranom. Ljetna strana je Q-Dry&Soft tkanina proštepana 250 gr slojem PES vate, a zimska strana je kombinacija iste tkanine sa slojem čiste 250 gr vune. Navlaka je sa patent zatvaračem zahvaljujući kome je moguće njeno skidanje i održavanje prema uputstvima za održavanje. Hidrofilnost Q-Dry&Soft navlake za madrace obezbjeđuje kontrolu vlage u madracu. Ova jedinstvena karakteristika omogućava raspršivanje vlage na veće površine tako da se brže i lakše suši. Q-Dry&Soft navlaka odstranjuje statički elektricitet koji je koncentriran u tijelu da bi nas oslobodila stresa.

Madrac Dalia plus je predviđen za osobe do maksimalne tjelesne težine 130 kg.

 

Načela zdravog sna – pročitajte više ovdje.

Za veće količine i opremanja hotelskih objekata, molimo Vas za kontakt na hever@opremanje.com

Dodatne informacije

Veličina

200×80, 200×90, 200×160, 200×180


  Popust na metodu plaćanja
  Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

  Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

  Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d

  Možda će vam se također svidjeti…