monaco-dream_2016 zoom

Hover

monaco_dream zoom

Hover

Monaco_dream_2020_presjek zoom

Hover

monaco-dream_2016
monaco_dream
Monaco_dream_2020_presjek
Full Screen

Madrac Monaco Dream

već od 765,00 

Kombinacija visokoelastičnih pjena
Memory i Biogreen
Ukupna visina madraca: 24 cm
Jamstvo: 10 godina

 

već od 765,00 

Veličina
This option is required
200x200 200x80 200x90 200x140 200x160 200x180
Clear selection
SKU: N/A Kategorije: , , ,
  • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
  • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Madrac kombinacija 4 vrste visokoelastičnih pjena

Visina madraca: 24 cm
Opterećenje: do 150 kg
Tvrdoća: H3

Zdravstveni problemi kojima pomaže: Alergija, migrene, bol u križima, znojenje, hladne noge

Jezgra madraca:
Memory pjena “lazy foam” – 2 cm
Memory pjena “Mindfoam” – 6 cm
Prirodna BIOGREEN SOFT pjena – 7 cm
Prirodna BIOGREEN HARD pjena – 7 cm

Madrac je kombinacija prirodnih vrsta BIOGREEN pjena i memory pjene MINDFOAM koja daje madracu nevjerojatan osjećaj opuštanja  Pjena BIOGREEN je impregnirana ekstraktom Aloe Vera, koja prirodno osigurava higijenu madraca uništavanjem bakterija i grinja. Dvije tvrdoće su pjena BIOGREEN, soft i hard, tako da je madrac s jedne strane mekši (H2 – strana memory pjene), a s druge strane tvrđi (H3 – strana BIOGREEN HARD).

BIOGREEN pjena je najbolji primjer da je kombinacija prirode s najnovijim tehnologijama moguća u proizvodnji madraca. Ova kombinacija ne samo da štedi naš ekosustav već i donosi malo prirode u našej spavaće ili hotelske sobe. Materijali proizvedeni iz sirove nafte su zamijenjeni u pjeni putem prirodne sirovine- ricinusovim uljem, koje se već godinama koristi u farmaceutskoj industriji.
Pjena je hidratizirana BioGreen ekstraktom aloe, koja na prirodan način podiže razinu higijene, uklanja grinje i bakterije, a u isto vrijeme daje madracu karakterističan miris. Prirodu, koju smo uveli u naše madrace pomaže stvoriti klimu zdravog i mirnog sna. BioGreen madraci su dizajnirani za korisnike koji cijene ekologiju i udoban san.

Osjećaj potpunog luksuza daje ušivena u navlaku madraca memory pjena “lazy foam” (2 cm) koja optimalno upravlja toplinom, sprječava prekomjerno znojenje i pregrijavanje tijela.

Madrac ispunjava stroge standarde kvalitete i posjeduje Oeko-Tex® Standard 100 certifikat.

Navlaka madraca Silver stvorena je da eliminira i ograniči razvoj štetnih mikroorganizama i bakterija što je dobiveno ioniziranjem vlakana tkanine madraca. Djelovanje srebra nam je poznato već nekoliko stotina godina – ne samo dakle, da ga koristimo u izradi nakita već i kod proizvodnje madraca u tkanini služi za vrlo brzo uklanjanje i odumiranje štetnih bakterija, peludi i prašine te sprječava razvoj plijesni i grinja.

Cijelokupni proces ventilacije i izmjene topline u madracu, podržan je posebnim 3D ventilacijskim pojasom. Nanotehnologija također, jamči  alergičarima 100% sigurnost u njenom korištenju jer je struktura vlakana zaštićena od razvoja plijesni, micelija, bakterija i grinja.

Navlaka madraca se može prati na 30 stupnjeva, nije dopušteno centrifugiranje.

Termin realizacije: 7 do 20 radnih dana od uplate po predračunu.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

200×200, 200×80, 200×90, 200×100, 200×120, 200×140, 200×160, 200×180

Proizvođač

Materasso, Slovačka


    Popust na metodu plaćanja
    Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

    Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

    Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d