Madrac Cooler zoom

Hover

madrac-cooler zoom

Hover

madrac-cooler 4 zoom

Hover

madrac-cooler 2 zoom

Hover

Madrac Cooler
madrac-cooler
madrac-cooler 4
madrac-cooler 2
Full Screen

Madrac Cooler

već od 874,00 

Madrac Cooler 30 cm

Džepićasta opružna jezgra ojačana visokoelastičnom pjenom memory i HR

Za opremanja hotelskih objekata, molimo Vas za kontakt na hever@opremanje.com

Proizvodnja: BiH

Madraci po narudžbi – isporuka cca do 30 dana

već od 874,00 

Veličina
This option is required
200x80 200x90 200x160 200x180
Clear selection
SKU: N/A Kategorije: , , , ,
 • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
 • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Madrac Cooler

Premium 7-zonski madrac od džepićaste jezgre, memory i HR (hladno ljevane pjene)

Visina madraca: 30 cm

Zahvaljujući Cooler madracu osjetiti ćete nevjerojatan osjećaj bestežinskog stanja koji pruža ovaj fantastični proizvod izrađen u kombinaciji od visoko kvalitetne memory pjene s  jedne, i HR pjene s druge strane. Osnova ovog madrace je mikrodžepićasta jezgra koja osigurava iznimnu udobnost zahvaljujući 1000 mikrodžepića po metru kvadratnom koje se ponaosob prilagođavaju Vašem tijelu pružajući mu jedinstven osjećaj vrhunske udobnosti. Kombiniranjem materijala visoke klase ovom madracu daje epitet Premium modela.

Navlaka sa Cooler vlaknima dodatno jamči vrhunsku klimu spavanja, te na dodir pruža iznenađujuće svjež osjećaj. Radi se o patentu koji je nosioc nagrade za inovacije na najvećem sajmu namještaja u Europi, Interzum u Kölnu 2015. godine.

Patent zatvarač madraca, omogućava skidanje i pranje navlake. Madrac je visine 30 cm.

Mikrodžepićasta jezgra raspoređena u 7 zona

Ova vrsta jezgre je kreirana za vrhunsku potporu tijelu i udobnost koja pomjera granice. Svaka je posebno upakirana i međusobno ušivena za drugu te pojedinačno reagira na pritisak. Dodatno su džepići raspoređeni u 7 zona te se tako  postiže izuzetno velika fleksibilnost madraca i jednako prilagođavanje svakom položaju tijela. Omogućeno je da prilikom stvaranja pritiska na jednu oprugu ostale ne reagiraju, tj. ugibaju se neovisno jedna od druge. Ako je u pitanju velika dimenzija madraca ovakav tip jezgre sprječava prevrtanje jedne osobe prema drugoj uslijed težine tijela. Poznato je da je podrška tijelu usko vezana za broj džepastih opruga, a madrac Coller u  jednom metru kvadratnom ima 1000 džepića za vrhunsku udobnost.

Memory pjena drži Vaše tijelo u pravilnom položaju oslobađajući ga od pritiska i rezultirajući poboljšanjem cirkulacije. Kada ležimo na podlozi od memory pjene, zrak se pomiče kroz susjedne ćelije toliko koliko je potrebno da pjena poprimi obrise kontura tijela i prilagodi mu se na njemu jedinstven način, istovremeno mu osiguravajući potrebnu potporu bez nepotrebnog pritiska. Memory pjena poboljšava cirkulaciju krvi tokom sna, osigurava senzacionalan osjećaj bestežinskog stanja te spokojan san bez nepotrebnog buđenja i suvišnog okretanja. Ova strana madraca je mekanija strana.

HR, “hladno lijevana” ili “high resilient” pjena, je jedna od najkvalitetnijih materijala koji se koristi u industriji izrade madraca sa naglašenim ergonomsko ortopedskim svojstvima. HR pjena osigurava izvrsno podupiranje tijela zahvaljujući postignutoj visokoj elastičnosti baziranoj na otvorenoj strukturi ćelija. Zbog posebne otvorene strukture ćelija, ova pjena ima veću površinsku mekoću, veću udobnost i elastičnost, bolju prozračnost i bržu provodljivost vlage, bolje karakteristike podupiranja tijela i povećanu trajnost u odnosu na klasičnu PU pjenu iste tvrdoće.

Navlaka Cooler

Madrac Cooler će Vas izvedbom svoje navlake ugodno iznenaditi, jer na dodir, u punom smislu riječi, podsjeća na osvježenje i daje taj efekt pri svakom kontaktu s tijelom. Ova antialergijska navlaka je periva te je proizvedena po visokozahtjevnim Oeko-Tex standardima koji garantiraju upotrebu zdravstveno ispravnih materijala u proizvodnji. Zahvaljujući patent zatvaraču možete jednostavno skidati i održavati svoj madrac prema uputstvima upotrebe.

Ostati ugodno osvježen tokom spavanja je bitna komponenta kvalitetnog sna. Mali pad tjelesne temperature je očekivan prije nego zaspemo. Optimalna temperatura ambijenta spavanja je od 18-20 °C. Visoka temperatura ambijenta spavanja tijelu otežava snižavanje temperature na optimalnu, te je u tom slučaju teže prilagoditi tjelesnu temperaturu onoj koja je potrebna za utonuti u san. Zbog toga je razvijena Cooler tehnologija izvedbe platana.

Transfer topline kod navlake na bazi Cooler tehnologije je brži nego kod prirodnih i sintetičkih vlakana. Zahvaljujući jedinstvenoj tehologiji proizvodnje, Cooler tkanina na dodir pruža osjećaj hladnoće, što tijelu omogućava da ostane svježe tijekom spavanja.

Simulirani testovi na koži rađeni sa Cooler navlakom u usporedbi s drugim vrstama tkanine su pokazali da Cooler drži temperaturu kože nižom za 1,3 stepena.

Madrac Cooler je predviđen za osobe do maksimalne tjelesne težine 100 kg.

Načela zdravog sna – pročitajte više ovdje.

Za veće količine i opremanja hotelskih objekata, molimo Vas za kontakt na hever@opremanje.com

Dodatne informacije

Veličina

200×80, 200×90, 200×160, 200×180


  Popust na metodu plaćanja
  Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

  Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

  Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d

  Možda će vam se također svidjeti…