luxury HRPU madrac zoom

Hover

luxury_25_presjek zoom

Hover

luxury HRPU madrac
luxury_25_presjek
Full Screen

Madrac Luxury HRPU 25 cm

već od 330,15 

Džepićasta opružna jezgra
HR pjena i PU pjena
Ukupna visina: 25 cm
Jamstvo: 2 godine
Proizvodnja: Hrvatska

već od 330,15 

Veličina
This option is required
200x80 200x90 200x140 200x160 200x180
Clear selection
SKU: N/A Kategorije: , , , ,
  • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
  • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Visokokvalitetan i luksuzan madrac s džepićastom opružnom jezgrom, HR i PU pjenom

Visina madraca: 25 cm

Madrac Luxury HR+PU je madrac kombinacije džepićaste jezgre, HR i PU pjene koji u osnovi pruža odličnu podršku tijelu i savršenu prilagodbu kralježnice tijekom spavanja.  Ugodna srednja tvrdoća madraca i visina od 25 cm dodatno poboljšava udobnost koja je osnova dobrog sna svakog gosta.

HR pjena je visokoelastična pjena koja ima ergonomska i ortopedska svojstva te u kombinaciji s džepićastom jezgrom prilagođava se svakoj konturi tijela odnosno njegova prosječna tvrdoća madraca (srednje tvrdi) odgovara mnogim vrstama siluete tijela. Zbog visoke gustoće i elastičnosti HR pjene ovaj madrac daje odličnu podršku kako mršavijim osobama tako i onima s većom težinom. Madrace s ovom vrstom pjene karakterizira veća dugotrajnost i izdržljivost u odnosu na ostale madrace.

Navlaka Silver, protkana je srebrnim nitima s antibakterijskim svojstvima te djeluje kao prirodni antibiotik koji jača imunološki sustav. Srebro djeluje preventivno na nastajanje gljivica i bakterija, a madraci s ovom tkaninom omogućavaju regenerirajući i zdravi san.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Veličina

200×80, 200×90, 200×140, 200×160, 200×180


    Popust na metodu plaćanja
    Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

    Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

    Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d