0476_baby-natur-1 zoom

Hover

0476_baby-natur-1
Full Screen

Madrac Baby Natur

već od 173,75 

Biogreen pjena
PolarGel pjena
Navlaka madraca Lyocell
Ukupna visina madraca: 11 cm
Jamstvo: 5 godina

 

već od 173,75 

Veličina
This option is required
60x120 70x140
Clear selection
SKU: N/A Kategorija:
  • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
  • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Madrac izrađen od Biogreen i PolarGel pjene

Visina madraca: 11 cm

Zdravstveni problemi kojima pomaže: Alergije, dišni sustav

Jezgra madraca:

prirodna biogreen pjena

priordna profilirana biogreen pjena

PolarGel pjena

Baby Natur madrac je idealan madrac za Vaše dijete. Iznimno siguran za njegovo zdravlje od samog početka razvoja i rasta. Madrac izrađen od 100% prirodne Biogreen pjene, vrlo prozračan i antibakterijski. Pjena je profilirana i tako oblikovana da osigurava dobru ventilaciju madraca. Veoma elastična tako da se djetetova kralježnica ispravno razvija. Ricinusovo ulje koje se nalazi u pjeni je prirodno i učinkovito sredstvo za dodatnu zaštitu djetetova zdravlja, štiti od mikroorganizama poput grinja i prašine, protiv prlijesni i micelija. Kako se dijete ne bi pregrijavalo za vrijeme sna te kako bi spavalo mirno i udobno, za to je zaslužna PolarGel pjena koja se nalazi u gornjem sloju madraca. PolarGel pjena osigurava suhoću madraca te eliminira problem znojenja čak i za vrućih dana.

Navlaka madraca Lyocell je izrađena od visokokvalitetnog vlakna koje ovu tkaninu čini baršunastom i vrlo mekanom u dodiru i iznimno luksuznom. Lyocell je prirodni proizvod koji se temelji na drvenoj celulozi. Lyocell je materijal koji brzo apsorbira i upija vlagu i održava navlaku u iznimno higijenskim uvjetima. Materijal je prirodno antibakterijski, otklanja alergene te utječe veoma pozitivno na naš dišni sustav.

Navlaka madraca se može prati na 30 stupnjeva, nije dopušteno centrifugiranje.

Termin realizacije: 7 do 20 radnih dana od uplate po predračunu. (dostava uslijed pandemije Covid-19 može biti od 7-45 radnih dana na što tvrtka Hever nema utjecaja)

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

60×120, 70×140

Proizvođač

Materasso, Slovačka


    Popust na metodu plaćanja
    Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

    Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

    Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d