Jastučnica Proactive zoom

Hover

Proactive zoom

Hover

Jastučnica Proactive
Proactive
Full Screen

Jastučnica Proactive

12,00 

Jastučnica Proactivve

zamjenska jastučnica za Jastuk memory Proactive

Dmenzija: 50x32x10/8

Kategorije: ,
 • Plaćanje karticama ili bankovni prijenos
 • Za veće narudžbe molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail hever@opremanje.com

Jastučnica Proactive

Dimenzija: 50x32x10/8

Jastuk je obložen antialergijskom jastučnicom koja spriječava nakupljanje grinja. Jastučnica je izrađena od visokokvalitetnog Proactive® platna koje je perivo na 40°C i zadovoljava Oeko-Tex standarde. Proactive® je revolucionaran proizvod koji će svim aleregičarima i ljudima sa astmom olakšati život. Način na koji radi Proactive® je trajan 100% prirodan proces. Probiotički mikroorganizmi apsorbiraju vlagu u spavačevom okruženju i eliminišu štetne tvari u platnu. Ovaj proces stvara okruženje koje je neprivlačno za grinje, koje mogu prouzrokovati alergije te im smanjuje izvore hrane. Na Proactive® tekstilu loše bakterije i gljivice ne mogu narasti niti se reproducirati, na taj način se uklanjaju loši mirisi i alergijski učinci koje stvara kućna prašina i grinje. Klinički testiran u Liegeu, medicinski najučinkovitiji tekstil na Svijetu. Recite zbogom grinjama!
3D ozračna traka 
 
Sa stražnje strane navlake se nalazi ozračna traka koja olakšava prozračivanje jastuka te spriječava zadržavanje vlage unutar jezgre. Također, olakšava sušenje jastučnice zahvaljujući svojstvu i strukturi ove posebne vrste tkanine.

Termin realizacije: na lageru

Dodatne informacije

Veličina

60×120, 70×140

Proizvođač

Materasso, Slovačka


  Popust na metodu plaćanja
  Popust od 2% na svaku transakciju putem odabranog plaćanja putem internet bankarstva, a obračunava se kod naplate.

  Plaćanje se vrši jednokratno ili na rate i moguće je izvršiti na slijedeći način

  Jednokratno putem Internet bankarstva ili prijenosom na bankovni račun prodavatelja vrimanskom uplatom Plaćanje kreditnom karitcom – jednokratno ili na rate korisnika se nakon potvrde narudžbe preusmjerava na stranice davatelja usluge online naplate “Corvus Pay”. Na rate je moguće vršiti plaćanje putem prihvata debitnih kartica, a u grupaciji se nalaze sljedeće banke: 1. Erste&Steiermarkische bank d.d. 2. Istarska Kreditna Banka Umag d.d. 3. Nova Hrvatska banka 4. Kent Banka 5. Agram Banka d.d. 6. Slatinska banka d.d

  Možda će vam se također svidjeti…